Ébredésem Útján

Steinmüller Csilla Magdolna blogja

Szellemi-Lelki-Spirituális Út vagy a degradáció útja

Útelágazásban állunk. Két út van előttünk, emberi-Lelkek előtt, az emberiség előtt. S, hogy melyikre lépünk rá az az Istentől kapott szabad akarat miatt CSAK rajtunk áll.  Mindkét út a változást hozza el számunkra. (Azt nem tehetjük meg, hogy nem választunk. Tudniillik az állandó mozgás és haladás Törvény mind az ember, mind a Szellemi Lények és még Isten számára is. A nem választásunkkal is választunk, mégpedig a degradáció útját.)

Az egyik út felfelé és előre visz minket. Ez a Szellemi-Lelki-Spirituális Út. Ezen az úton elindulva közelebb kerülünk az Isteni Tervhez, és az ember-Lélek számára Isten által kijelölt feladatunkhoz. Ezen az úton haladva el kell engednünk az egypólusú materiális gondolkodásunkat, és rá kell döbbennünk, hogy Isten által teremtett Lelkek vagyunk, kiknek Kozmikus feladata van. Ez a feladat pedig az emberi-Lélek tökéletessé fejlesztése, hogy méltóvá váljon belépni a Hatodik emberi faj fejlődési ciklusába, és onnan tovább fejlődve elérni az emberi-Lelki fejlődés csúcsát és az Isteni Hierarchia Lényévé válni.

A másik út a degradálódás útja. Ez egy lefelé vivő, az Isteni Rendtől eltávolodó út, mely a ember-Lelkeket a pusztulás felé viszi. Ezen az úton a materializmust választjuk, az anyagi javakat (a Szellemi javak helyett), a sikert, az „ÉN” uralmát.

Mindenkinek személy szerint kell választania, és senki nem fogja a lépéseket megtenni helyettünk. NINCS kollektív megváltás! Egyéni felelősség és egyéni választás van!

És az idő bizony fogy.

Steinmüller Csilla Magdolna
2021. 11. 11.

Alapinformációk

This entry was posted on 2021.11.11. by in Írásaim.

Navigáció

Vipassana elvonulás 2019 ősz

Csend, Befelé fordulás, Meditáció, Elvonulás Egy hét Önmagaddal és belső világoddal.
bővebben>>>

Képzések az Omniverzum Szabadegyetemen:

Egy rózsa fényképe

» Spirituális Lélekgyógyász
bővebben>>>
» LélekÚt Tanácsadó
bővebben >>>
» Bach-virág tanácsadó
bővebben >>>
» Önismereti Tanácsadó
bővebben >>>
» Mágikus Ösvény csoport
bővebben >>>
» Távoktatás
bővebben >>>
» Tanfolyamok
bővebben >>>

%d blogger ezt szereti: