Ébredésem Útján

Steinmüller Csilla Magdolna blogja

A MÁSODIK ELJÖVETEL ÉRTELME és JELENTÉSE

Forás: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA:” A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI”

A Második Eljövetel értelme és jelentése – az emberiség következő planetáris fejlődési Szint energetikai folyamataiba való bevonásában nyilvánul meg.
Viszont mindez az Új Tudás-Ismeret által történik.

Jelenleg mindazok, akik még a régi dogmatikus pozíciókra támaszkodnak és nem értik a jelenések lényegét, az gondolják, hogy az Első Krisztus azért fog megint visszatérni világukba Második Krisztus szerepében, hogy tovább folytassa a materiális kívánságaik és kéréseik teljesítését, valamint létrehozza számukra az örök mennyországi életet.

Mivel csak ebben látják a Második Eljövetel értelmét, de semmiképpen sem a lélek fejlődésében és azon planetáris léptékű folyamatok elkerülhetetlenségében, amelyeket egyetlen egy- az újjal szembehelyezkedő dogmatikus sem képes megállítani.

Itt nagyon fontos annak megértése, hogy az ISTEN által Földre továbbított egyik küldött sem azért ereszkedik le, hogy mennyországot hozzon létre az emberek számára valamint, hogy imádják őket és kezeiket csókolgassák, hanem azért, hogy rámutassanak az embereknek a Magasabb Világokhoz vezető fejlődés irányára, kivezetve őket azon stagnáló állapotból, amely okvetlenül megjelenik minden egyes faj létezése végén.

Mivel sajnos az emberiség nem képes önállóan, a nagyon hosszú távú fejlődési programok önmaga számára való létrehozására, ezért az ISTEN világai, Világegyetemei és a Világmindenség tökéletesedése céljai és általános tendenciája meg nem értése következtében, valamint kiemelve és izolálva önmagát valami egyedivé, mindez a degradációját kezdi el szolgálni.

A degradáció – az önpusztítás mechanizmusa. Amely mechanizmus automatikusan aktiválódik és a Világmindenség mindattól való megtisztítására szolgál, ami képtelen a tökéletesedésre.

Eddig az idézet a könyvből. Szeklitova Larisza és Sztrelinkova Ludmila Isteni Küldöttek. Én is tisztában vagyok azzal, hogy ez milyen furcsán és lehetetlenül hangzik a mai világban. Én is lassan és figyelmesen olvasgattam eleinte a könyvetket, az Új Tudást, mert bennem is sok kétség és kérdés merült fel.

Azonban mára már TUDOM, hogy az emberiség megkapta a következő fejlődési fok Tudását, mely a Két Hölgy írásaiban kerül átadásra.

Még két dolgot említek meg:

Mai nézőpontunknak és tudásunknak 1800-os szemléletváltáson kell keresztülmennie. A mai ismereteink a múlt energiájára és tudatosságára épültek. Azonban Új Energiák és Új Tudatosság jelenik meg, mert az emberiség a következő fejlődési szintre léphet.
Olyan ez, mint az általános iskolai tankönyvek sok újat adnak a tanuló diákoknak, de amikor az ember egyetemre kezd járni (és ez az Új Energia) akkor már egyetemi tankönyvekre van szüksége.

A mai összes tudásunk (minden területen: tudomány, orvostudomány, matematika, csillagászat, vagy bármi más) bizony 5% igazságtartalommal rendelkezik. Ezen is érdemes mélyen elgodnolkodnunk.

Kívánom, hogy legyen bátorságod rálépni a Hatodik Emberi Faj tudásának Útjára.

Ha kérdésed van írhatsz nekem is:

Steinmüller Csilla Magdolna
scsilla29@gmail.com

2021. 05. 13.

Olvass tovább: https://magasabb-vilag.webnode.hu/news/a-masodik-eljovetel-ertelme-es-jelentese/

Alapinformációk

This entry was posted on 2021.05.13. by in Írásaim.

Navigáció

Vipassana elvonulás 2022 június 20-26.

Csend, Befelé fordulás, Meditáció, Elvonulás Egy hét Önmagaddal és belső világoddal.
bővebben>>>

Képzések az Omniverzum Szabadegyetemen:

Egy rózsa fényképe

bővebben >>>
» Számmisztikai és Spirituális konzulens
bővebben >>>
» Önismereti Tanácsadó
bővebben >>>

» Távoktatás
bővebben >>>
» Tanfolyamok
bővebben >>>
bővebben >>>
» Távoktatás
bővebben >>>
» Tanfolyamok
bővebben >>>

%d blogger ezt szereti: