Ébredésem Útján

Steinmüller Csilla Magdolna blogja

Az ember fejlődésének célja

2020 augusztusában megnyílt számomra a fejlődés következő ajtója. Végtelenül Hálás Vagyok érte!

Megismerkedtem Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila munkásságával és Lénységével.

És elöljáróban annyit, hogy NEM vagyok fanatikus.

Törekvő vagyok, aki az Isteni Tervet kívánom munkámmal és életemmel támogatni. Tudom, hogy beléptünk a (1) Vízöntő-korba. Továbbá belépett a Naprendszer a Foton-övbe (2) is. Tudom, hogy indul a (3) 6. Emberi Faj evolúciója, és azt is, hogy (4) a Föld új orbitális pályára állt.

És már Rudolf Steiner megírta (1930 körül), hogy a (5) Krisztusi energia ereszkedik a Földre és már az Éteri Világban tart. Időközben elérte a Földet és jelenleg jelen van a Fizikai világban, Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila személyében.

Munkásságuk már 75 könyvben olvasható, s magyarul is 13. A célom magokat megosztani, hogy elgondolkozhassunk a hallottakon, ezáltal is lehetőséget adva Önmagunk számára a Lelki fejlődésre.

“A létezés állandó és legfőbb Célja – az örök tökéletesedés, az új ismeretek elsajátítása és új magas Szintű minőségek felgyűjtése.”[1]

A Létezés állandó progresszív fejlődésben van. Minden fejlődik: a növény, az állat, az ember, a Föld, a Naprendszer, a Szellemi Hierarchia Lényei és Isteni is.

Mit jelent fejlődni? Többé válni. Nem a múlt köreit ismételni. Nem a múlt tudását és tapasztalatát gyűjteni fel újra és újra. Hiszen az már megvan! Azt nem kell megismételni.

Többé akkor tudunk válni, ha minden nap képesek vagyunk ÚJ, VADONAT ÚJ dolgokat tenni és tanulni! Gondoljuk csak végig mikor is tanultunk vagy csináltunk valami újat?

És ez riasztó is lehet, hiszen ismeretlen területekre vezet bennünket. Szeretjük amit már megszoktunk. Biztonságot ad számunkra.
Viszont a Létezés és saját Lelkünk progresszív (előrevivő) fejlődése szempontjából újat kell tanulnunk és tapasztalnunk! Milyen fontos üzenet ez!

Az Isteni Terv egy előrevivő és felfelé emelő célt jelölt ki számunkra is. Célja van Földi létezésünknek és az bizony több, mint a munka, a család. Erényeket kell felgyűjtenük, nemesednünk kell és új tapasztalatokra szert tenni.

Merjünk felfelé emelkedni az evolúció spirálján, mert ez szükséges Lelkünk fejlődéséhez.

Csilla
2021. 03. 01.

 

[1] Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila: Az ember fejlődésének célja, 32. oldal

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2021.03.01. by in Aranykor Tudása, Írásaim, Írások.

Navigáció

Vipassana elvonulás 2019 ősz

Csend, Befelé fordulás, Meditáció, Elvonulás Egy hét Önmagaddal és belső világoddal.
bővebben>>>

Képzések az Omniverzum Szabadegyetemen:

Egy rózsa fényképe

» Spirituális Lélekgyógyász
bővebben>>>
» LélekÚt Tanácsadó
bővebben >>>
» Bach-virág tanácsadó
bővebben >>>
» Önismereti Tanácsadó
bővebben >>>
» Mágikus Ösvény csoport
bővebben >>>
» Távoktatás
bővebben >>>
» Tanfolyamok
bővebben >>>

%d blogger ezt szereti: