Ébredésem Útján

Steinmüller Csilla Magdolna blogja

Tudatosság változása

Ez az ábrázolás a facebook oldalon jött szembe velem. Megosztottam, mert nagyon igaznak éreztem. És nagyon sokan bejelölték, hogy “tetszik” és ők is megosztották.

Ezután elgondolkodtam azon, hogy vajon tényleg értjük, hogy a kép mit is ábrázol? Vagy „csak” van bennünk egy hang, amely azt üzeni, hogy „bizony, bizony, ez így van”, és ezzel a hanggal egyetértünk (Az is érdekes kérdés lehet, honnan is jön ez a hang?), de tovább nem is gondoljuk.

Ha elgondolkodnánk azon, hogy mit is jelent ez az ábra, akkor bizony sokkot is kaphatnánk.

Meg vagyunk győződve arról, hogy amit mondunk, tudunk, teszünk az mind helyes és rendben van.
De ha ezt az ábrát nézzük, akkor bizony ez egyáltalán nem biztos. Hiszen a Teljességnek csak az 3-5%-át tudjuk. (Akkor lehet, hogy amit mondunk, tudunk és teszünk annak csak 3-5% helyes?)

És igen, van még kb. 5-7% amiről tudjuk, hogy nem tudjuk, de jelenlegi életünkhöz, a mindennapokhoz nincs is szükségünk erre a tudásra, ezért nem is foglalkozunk vele. Ilyen lehet például: a csillagászat, a fizika tudománya, de ilyen a Szellemi-Lelki Tudomány, a finomenergetika, az ember testei, a Kozmosz működése, Isten, és még sorolhatnánk.

És akkor ott van a „maradék” 90-92% amiról nem is tudjuk, hogy nem tudjuk. Hú!!! Ez igazán megdöbbenthetne és elgondolkodtathatna minket.

Vajon szükséges lenne ezt tudni számomra? S egyáltalán lehet-e ezt tudni? Több lennék én, ha tudnám? Mi hasznom lehetne belőle?

És a válaszom: IGEN, szükséges lenne tudni! Legalábbis keresni ezt a tudást. Mert az ember jelen fejlettségi szintjén nem is tehetne szert 100%-os tudásra.

És IGEN, már nagyon sok mindent lehetne tudni, csak bátran túl kellene lépnünk eddigi világszemléletünkön.

És Több lennék ezen tudás által? IGEN? több lennék, mint ember és több lennék mint Lélek!

És mi hasznom lenne belőle? Elsősorban nem anyagi. A Lelkem gazdagodna, Tudatom emelkedne feljebb a fejlődésben, és gazdagítanám az Emberiséget, a Földet, a Kozmoszt és Istent is.

Viszont ehhez bátran merni kellene új utakra lépni. A régi, hagyományos utak eddig tudták elhozni az emberiséget. Tovább az evolúciós fejlődésben NEM képesek vinni.

180%-os tudásbeli változásra van szükségünk ha ki szeretnénk lábalni jelenlegi nehéz helyzetünkből és felfelé szeretnénk haladni a fejlődésben. Oly sok mindent nem tudunk és amit tudunk abból pedig nagyon sok mindent NEM helyesen tudunk.

Az emberiség és a Naprendszer belépett a Vízöntő-korba. Indul a 6. faj fejlődése, a Föld új orbitális pályára került. A Naprendszer belépett a Foton-övbe, és a Krisztusi energiák elérték a Földet, hogy csak a legszükségesebbet említsem.

Új tudásra, Új gondolkodásra, Tudatunk megnyitására, Változásra, Önnevelésre, Új Törvények szerinti életre van szükségünk! Külső változás csak a belső változás hatására fog történni.

EMBEREK ÉBREDJETEK!

 

Üdv
Csilla

2020. december 14.

Alapinformációk

This entry was posted on 2020.12.14. by in Írásaim.

Navigáció

Vipassana elvonulás 2019 ősz

Csend, Befelé fordulás, Meditáció, Elvonulás Egy hét Önmagaddal és belső világoddal.
bővebben>>>

Képzések az Omniverzum Szabadegyetemen:

Egy rózsa fényképe

» Spirituális Lélekgyógyász
bővebben>>>
» LélekÚt Tanácsadó
bővebben >>>
» Bach-virág tanácsadó
bővebben >>>
» Önismereti Tanácsadó
bővebben >>>
» Mágikus Ösvény csoport
bővebben >>>
» Távoktatás
bővebben >>>
» Tanfolyamok
bővebben >>>

%d blogger ezt szereti: