Ébredésem Útján

Steinmüller Csilla Magdolna blogja

Az isteni hattyú * Srí Rámakrisna Paramahansza élete és tanítása

A könyvek mindig inspiráltak és továbblendítettek Utamon. Már írtam, hogy ők a Mestereim. Vagy inkább (és ez most láttam meg) a Mesterem adja kezembe a megfelelő könyvet, hogy az Ő hangja elérjen engem ebben a sűrű, szellemileg fénytelen világban.

Hálás vagyok ezért, nagyon!

A hattyú szimbólum évek óta szembe jön velem. Először 11 évvel ezelőtt, amikor is egy meseterápiás képzés során lerajzoltam, mint mesém elvarázsolt királynőjét, aki hattyú lett. Akkor ez fel sem tűnt, csak később, amikor már több hattyús dologgal találkoztam, került kezembe a rajz, és megdöbbentett. Ott volt bennem ez a kép, Szellemi Minőség, csak idő kellett (dolgozni a karmán, több darmához jutni, szolgálni, tudatosodni és nemesedni), hogy meg tudjon nyilvánulni.

Buddha hattyúval

És most egyre sűrűbben jön szembe. Februárban Indiában jártam Sai Babánál és volt egy szobor, ami már az első napokban megfogott és a kint töltött 23 napig bennem mocorgott. Aztán megvettem és most itt van velem. Buddha hattyúval.

Benne van a horoszkópomban és az Avesta naptár szerint hattyú évében születtem. És mindeközben belépett az életembe, mint Szellemi Minőség.

Tavaly olvastam A Csend Hangja kis könyvecskét, és abban ez olvasható: “A keleti misztikusok közül néhányan a létezés hét síkját, a hét spirituális loká-t, vagy világot a Kála Hamsza testébe helyezik. A Kála Hamsza a téren és időn kívül álló hattyú, de átváltoztatható az idő-beli hattyúvá, amikor Brahmán-ból Brahmá lesz.”

Tehát a hattyú a Szent Szellem jeléképe.

Közben megtaláltam Az isteni hattyú könyvet, mely Rámakrisna életéről szól. Megvettem és olvasgatom. Aztán most India után ismét kiélesedett bennem a hattyú minőség, és újra elővettem ezt a könyvet.

És közelebb visz a bennem lévő Szellemhez.

Minden Útonjárónak és törekvőnek ajánlom, hogy forgassa ezt a könyvet, mert értékes magokat találhatunk benne Önmagunk felé.

Üdv
Csilla

Malik Tóth István: Az isteni hattyú – Srí Rámakrisna Paramahansza élete és tanítása

Alapinformációk

This entry was posted on 2020.03.27. by in Ébredésem Útja, Könyvajánló.

Navigáció

Vipassana elvonulás 2019 ősz

Csend, Befelé fordulás, Meditáció, Elvonulás Egy hét Önmagaddal és belső világoddal.
bővebben>>>

Képzések az Omniverzum Szabadegyetemen:

Egy rózsa fényképe

» Spirituális Lélekgyógyász
bővebben>>>
» LélekÚt Tanácsadó
bővebben >>>
» Bach-virág tanácsadó
bővebben >>>
» Önismereti Tanácsadó
bővebben >>>
» Mágikus Ösvény csoport
bővebben >>>
» Távoktatás
bővebben >>>
» Tanfolyamok
bővebben >>>

%d blogger ezt szereti: