Ébredésem Útján

Steinmüller Csilla Magdolna blogja

Lépések az Utamon

Nehéz időszakokon vagyok túl. Elválások, búcsúk, búcsúzások, eltávolodások, aztán találkozások, új lépések, új kapcsolódások.

Azonban az Út változatlan, a Negyedik Út, vagy másként Szellemi Út.
A Cél: egyre közelebb kerülni Szellemi Esszenciámhoz és Lelkemhez.

Ez napi szintű tudatos munkát kíván meg tőlem is, és mindenkitől, aki az Útra rálép és azon haladni szeretne.

A napi fő feladatok: nem azonosulni, a negatív érzelmeket nem kifejezni, nem fantáziálni, önemlékezni és tudatosan kapcsolódni Esszenciámhoz.

A könyvek számomra a Mesterek. Kísértek és a mai napig kísérnek Utamon.

Jelenlegi élmény számomra Hamvas Béla: Scientia sacra című könyve.

“Amikor a szellemi és isteni erők az emberi sorba, a közösség életébe, a természetbe és az anyagba szabadon és bőséggel áramlottak, mindazt ami a földön élt, átvilágították, megszentelték és teljessé tették. A látható világ természetes módon kiegészült a láthatatlannal. Ez tette az életet létté; ez tett egésszé, teljessé, egységessé. Ez az aranykor jellege: a lét.”

Vajon túl tudunk látni a látható, kézzelfogható, tudományosan megmagyarázható világon? Tudjuk, mit jelent a szellemi és isteni erők beáramlása az emberi sorba?

Egyik lányom hosszú várakozás után adott decemberben életet az első unokámnak.
A várandóság kilenc hónapja alatt rengeteg vizsgálatra volt kötelező elmennie, sőt számtalan kötelező ultrahang vizsgálaton is átesett. Miért? Miért kell ez?

És most itt van a hathetes babánk, és ismét újabb kötelező ultrahang vizsgálatok (koponya, has és csípő), rendszeres (havonta) megjelenés a védőnőnél, hogy lemérje és dokumentálja a fejlődését. Miért????

Tudom: megelőzés céljából, és azért, hogy kiszűrjék az esetleges betegségeket. DE EMBEREK, a sorsunkat sokkal Hatalmasabb Erők irányítják, mint mi, kicsiny emberek. Miért gondoljuk, hogy irányítani tudjuk a Sorsot?

Sokkal fontosabb lenne megismerni a Láthatatlan Erőket, azokkal tudatosan dolgozni és tudatos életet élni. Kár, hogy ilyen messze vagyunk mindettől, pedig itt az idő gondolati és tudati dimenziót váltani az embereknek.
És természetesen ezt CSAK ÖNMAGUNKKAL kezdhetjük és folytathatjuk. Saját példánkkal elől járva, utat és példát mutatva.

Steinmüller Csilla Magdolna
2019. január 15.
omniverzum@gmail.com


Január 17.
Tegnap megvolt a hathetes unokámnál az UH vizsgálat. Utána derült ki számomra, hogy ez nem kötelező, csak ajánlott.

humano-espacio-luz-blanca-intensa

Kérdeztem az édesanyát, hogy akkor miért mentünk, ha választható volt. A válaszából egyértelműen látszott, hogy félelemből. Hogy biztos ne legyen baja a babának.

Világunk félelem alapú, ez mozgatja cselekedeteinket, motivációinkat és a gondolatunkat is. A Magasabb Erőkbe (Istenbe, Isteni Anyába, Belső Atyába, a Szellemi Erőkbe – válaszd azt a Minőséget, mely számodra a Magasabb, Láthatatlan Erőket jelenti) vetett hitünk és bizalmunk teljesen eltűnt. Leválasztottuk magunkat a Felsőbb Világoktól, és magányosak, kiszolgáltatottak lettünk.

Milyen jó lenne megtalálni Utunkat Szellemi Családunkhoz, birtokolni a Magasabb Tudást, kiépíteni magunkban a Hitet és a Bizalmat.


Ezt az utat szeretném azoknak megmutatni, akik hajt a belső Erő, feszítenek a kérdések és Utat keres önmaga számára fejlődéséhez az Omnipszichológiai webináriummal. Váralak Téged is!

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2019.01.15. by in Írásaim.

Navigáció

Vipassana elvonulás 2019 ősz

Csend, Befelé fordulás, Meditáció, Elvonulás Egy hét Önmagaddal és belső világoddal.
bővebben>>>

Képzések az Omniverzum Szabadegyetemen:

Egy rózsa fényképe

» Spirituális Lélekgyógyász
bővebben>>>
» LélekÚt Tanácsadó
bővebben >>>
» Bach-virág tanácsadó
bővebben >>>
» Önismereti Tanácsadó
bővebben >>>
» Mágikus Ösvény csoport
bővebben >>>
» Távoktatás
bővebben >>>
» Tanfolyamok
bővebben >>>

%d blogger ezt szereti: