Ébredésem Útján

Steinmüller Csilla Magdolna blogja

Indigó és Kristály gyermekek

indigoAz utóbbi időben (is) többször jött szembe az “indigó és kristály” gyerekek kérdésköre.

Kik is ők: 1980 környékén kezdték felfedezni, hogy az újszülöttek aurájából eltűnt két szín, és izgatottan várták, hogy vajon melyik szín fog megjelenni az eltűntek helyett. Az első szín melyet megfigyeltek az indigó volt. Ezért kapták a gyermekek az indigó nevet.

S bizony évtizedek óta beszélünk az indigó gyerekekről, azonban több dolgot elfelejtünk:

» Ezek a gyerekek már NEM csak gyerekek!
Ha belegondolunk az első generáció 36-40 éves. Oly nagyra tartottuk őket, mint gyermekek, akkor most hol vannak, mint felnőttek? Ha az indigó gyerekek finom minőségekkel születnek (ami igaz), akkor hova lesz az felnőttkorukra?

Az indigó gyermekek – írják róluk – másként gondolkodnak; egy magasabb minőségű szeretet van bennük; értelmetlenül szemlélik a világot, és meg akarnak menteni azt; és még sorolhatnánk.
Hol vannak ezek a dolgok az indigó felnőttekből?
Miért tart itt a világ, ha ezek az emberkék közöttünk élnek (s ha Te ezt olvasod, bizony Te is közéjük tartozol)???

» Miért nem változott SEMMIT az oktatási rendszer, a társadalmi rendszer, a nevelés módszerek és a világ, pedig ma már ezek az emberek ülnek a vezető székekben?
Hova tűnik a minőség és az energia a felnőttekből, akiknek szava és hatalma lenne megváltoztatni a világunkat? Miért állnak be a sorba?????

tumblr_static_indigo-child-poster_1Bizony NEM ELÉG egy minőséggel megszületni!!! Az “csak” egy potenciál, lehetőség. Az, hogy az valósággá váljon a fizikai létezésben, és életünkkel be is bizonyítsuk ennek a potenciálnak a valóságát, azt meg kell élni, meg kell mutatni és be kell teljesíteni.

Én az évtizedek alatt rengeteg indigó gyermekkel és szüleivel találkoztam. És ma nem is hallok róluk. Nem hallom, hogy kiállnának, hogy összefognának és beteljesítenék azt, amiért jöttek.

Mert miért is jöttek? Azért, hogy új Fényt, új tudást, új lehetőséget, új magokat hozzanak (hozzunk) az emberiség számára. A Vízöntő-kori új emberiségnék csírái ők, s csírái vagyunk mi is.

A Vízöntő-kor feladata, hogy MEGÉLJÜK, hogy nem csak egyéleti emberek vagyunk, hanem Szellemi Esszencia birtokosai, amely részünk halhatatlan. S a Földi létezés célja ezen Szellemi Esszencia számára teret és lehetőséget biztosítani a fizikai életben. Életünk nem öncélú – nekem, enyém, mert megérdemlem -, hanem alá kell rendelődnünk egy nagyobb Erőnek, a Szellemi Erőnek.
S ha körülnézel – sajnos – egyre messzebb kerülünk ettől az élettől.

A Kozmikus Erő  – Isten, a Szent Szellem, a Monád, a Kether, vagy hívd saját hitrendszered szerint – igyekszik felrázni minket – amíg a Karma ezt engedélyezi számára -, s ez a felrázás volt az indigó gyermekek megjelenése is.
De minket embereket NEM lehet felrázni. Nem változtattunk az oktatási rendszeren, a nevelési elveinket, a létezésünk alapján (mely még mindig az anyag és nem a Szellem).

spiritualis_lelekgyogyaszat_ebredes_haza_omoniverzum_szabadegyetemTehát indigó gyerekek és felnőttek ide-vagy oda, bizony az emberiség rohan a szakadék felé. (És ne felejtsük el, hogy az emberiség emberekből áll. Akik változtatni tudnának azok az emberek.)

Ne legyünk büszkék arra, hogy esetleg indigó gyermekünk van, vagy mi magunk indigók vagyunk, mert ez nem kiváltság hanem FELELŐSSÉG!!! És eljön a nap, hogy számot kell adnunk, hogy mit végeztünk.

Steinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító, gnosztikus tanítvány
2016. 10. 17.


indigo2Indigo című film

Egy spirituális film az indigó jelenségről. Bemutatja az indigó gyerekek belső világát, képességeit és látásmódját.
Egy szelete a valóságnak, de nagyon szép szelete.
A film készítésére a pénzt emberek adták össze. És soha nem látott gyorsasággal készült el.
A filmet mozikban nem vetítették, csupán művelődési házakban.
Főszereplő: Donald Walsch

Kép1.png

Alapinformációk

This entry was posted on 2016.10.17. by in Írásaim.

Navigáció

Vipassana elvonulás 2019 ősz

Csend, Befelé fordulás, Meditáció, Elvonulás Egy hét Önmagaddal és belső világoddal.
bővebben>>>

Képzések az Omniverzum Szabadegyetemen:

Egy rózsa fényképe

» Spirituális Lélekgyógyász
bővebben>>>
» LélekÚt Tanácsadó
bővebben >>>
» Bach-virág tanácsadó
bővebben >>>
» Önismereti Tanácsadó
bővebben >>>
» Mágikus Ösvény csoport
bővebben >>>
» Távoktatás
bővebben >>>
» Tanfolyamok
bővebben >>>

%d blogger ezt szereti: